Home » Blog’s » Nieuws Levent Bedrijfsrecherche » Vacature: boekhouder gezocht!

Vacature: boekhouder gezocht!

door | 2 nov, 2020 | Nieuws Levent Bedrijfsrecherche

Levent Group B.V.  is op zoek naar een enthousiaste, representatieve en gedreven boekhoudkundige medewerker die naast de verwerking van de financiële administratie ook als persoonlijk assistent van het management optreedt én een bijdrage levert aan het ontwikkelen en verbeteren van de bedrijfsprocessen.

De functie

Als boekhoudkundige medewerker werk je nauw samen met het management en heb je contact met onze zakelijke relaties. Naast het uitvoeren van je reguliere werkzaamheden, vind je het leuk om bezig te zijn met projecten die de ontwikkeling van de organisatie stimuleren.

Wat bieden wij jou?

In het dynamische werkgebied waarin wij actief zijn, is jouw baan als boekhoudkundig medewerker uitdagend en afwisselend! Daarnaast krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen op de gebieden die voor jou interessant zijn.

In aanvang zal de functie ingevuld worden met 16 tot 24 uur per week. Afhankelijk van jouw bijdrage aan de groei en het verder professionaliseren van onze organisatie, behoord een fulltime functie (40 uur per week) tot de mogelijkheden. Wij bieden je een marktconform salaris aan. Het precieze bedrag stemmen we af op jouw kennis en ervaring.

Wat vragen wij van jou?

Voor ons is het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werkzaamheden. Je hebt dan ook passie voor je werk en een positieve en proactieve instelling waarmee je je andere collega’s inspireert. Ondanks dat je een zelfstandige baan hebt, ben je een goede teamplayer en help je graag je collega’s daar waar nodig. Vanwege de aard van onze werkzaamheden is het belangrijk dat je integer bent en van onbesproken gedrag: integriteit staat bij ons hoog in het vaandel! Binnen ons team zijn wij op zoek naar collega’s die inspireren, flexibel en daadkrachtig zijn en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben.

Voor jouw functie is het belangrijk dat je accuraat werkt en een goed analytisch denkvermogen hebt. Je bent in staat om verbanden te leggen en prioriteiten te onderkennen. Je denkt kostenbewust en oplossingsgericht. Omdat je ook contact hebt met onze zakelijke relaties ben je sociaal en communicatief vaardig.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties én sta jij klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Maak ons nieuwsgierig en stuur je motivatiebrief en cv vóór 30 november 2020 naar zita.aling@leventgroup.nl

Wil je meer informatie over de functie of over Levent Group B.V., neem dan contact op met Zita Aling op telefoonnummer 088 987 6000 of stuur een mail naar zita.aling@leventgroup.nl.

Onderdeel van de selectieprocedure zijn een pre-employmentscreening en een screening door de afdeling Bestuurlijke politiezorg van de Politie Midden Nederland.

Gerelateerde artikelen

Het ontstaan van particuliere recherchebureaus

Het ontstaan van particuliere recherchebureaus

Deze blog staat in het teken van ‘het recherchebureau’. We geven antwoord op de vragen ‘hoe zijn recherchebureaus ontstaan?’ en ‘wat doen ze precies?’. Wil je meer weten over de dagelijkse gang van zaken bij een recherchebureau? Lees dan verder!

lees verder
In het nieuws

In het nieuws

Welke raakvlakken heeft ons vakgebied met gebeurtenissen in het nieuws? Criminaliteit kent geen 9 tot 5 mentaliteit; zij gaat 24 uur per dag, 7...

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin