Een gezonde bedrijfscultuur

Werken aan een gezonde bedrijfscultuur is werken aan een succesvolle organisatie!
Plan een gesprek

De effecten van een gezonde bedrijfscultuur

Als de werksfeer prettig is, gaan uw medewerkers met plezier naar het werk. Medewerkers zijn meer betrokken met de organisatie. Daardoor zetten zij zich in om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Een gezonde bedrijfscultuur draagt zo bij aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. 

  • Maximale potentie
  • Werkplezier
  • Omzet verhoging

Integer handelen als basis

Integriteit bouwt vertrouwen, bevordert effectief teamwork en verhoogt de productiviteit. Zo verbetert integer handelen de bedrijfsreputatie en draagt het bij aan positieve bedrijfsresultaten. Bouw samen aan een gezonde en integere bedrijfscultuur met een op maat gemaakt programma.

FAQ

Natuurlijk wilt u weloverwogen beslissen over onze samenwerking. Daarom hebben we de belangrijkste vragen alvast voor u beantwoord. Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op.

Wat betekent integriteit?

Integer handelen betekent zorgvuldigheid, verantwoordelijkheid en moreel oordeel in het uitoefenen van je functie, waarbij algemeen aanvaardbare sociale en ethische normen als leidraad dienen.

Met welke specialisten werkt Levent?

We bekijken vraagstukken graag vanuit meerdere invalshoeken. Daarom werken we met een multidisciplinair team van criminologen, veiligheidskundigen, rechercheurs, data-analisten en psychologen. 

Het team dat voor u aan de slag gaat bestaat altijd uit een combinatie van bovenstaande disciplines.

Hoe zien de integriteitstrainingen eruit?

Onze op maat gemaakte trainingen stimuleren bewustwording en begrip bij uw medewerkers. En we geven u handvatten om intern aan de slag te gaan. Samen zetten we stappen naar een vernieuwde, integere bedrijfscultuur waar iedereen de waarde van integriteit kent en begrijpt /naar een vernieuwde, gezonde bedrijfscultuur.

Waarom kiezen voor Levent Bedrijfsrecherche?

N

Uniek team

Onze unieke team samenstelling garandeert de meest diepgaande analyses en betrouwbare resultaten. Onze adviezen sluiten naadloos aan bij uw bedrijfscultuur en processen.

N

Feitelijke en Psychologische Analyse

Wij zijn gespecialiseerd in waarheidsvinding. Door in gesprek te gaan met alle betrokken verkrijgen wij snel inzicht in de huidige cultuur. Tegelijkertijd brengen onze GZ Psycholoog / Neuropsycholoog en criminoloog de psychologische situatie in kaart.

N

Persoonlijke aanpak

Bij Levent Bedrijfsrecherche hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Zo halen we het meest aan onze samenwerking.

N

Maatwerk

Elke situatie is uniek. Daarom identificeren we samen met u de risico’s en kwetsbaarheden in uw organisatie. Op basis hiervan stellen we screeningspakketten samen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Aanvullende diensten

Heeft er zich een incident voorgedaan binnen uw organisatie? Of wilt u nog breder aan de slag met het sterker maken van uw organisatie op het gebied van integriteit? Levent helpt u graag! Bekijk onze andere diensten:

Zet in op integriteit

Tijdens een kennismaking vertellen we u alles over onze unieke werkwijze. Neem contact op.

Start met screenen

R

Weet wie u aanneemt

R

Bind uw medewerkers voor langere tijd aan u

R

Versterk uw bedrijfsimago

Neem contact op

Zet in op integriteit

Tijdens een kennismaking vertellen we u alles over onze unieke werkwijze. Neem contact op.

Start met screenen

R

Weet wie u aanneemt

R

Bind uw medewerkers voor langere tijd aan u

R

Versterk uw bedrijfsimago

Neem contact op