Security Risk Management

u

Wilt u een veilige werkomgeving voor zowel u als uw medewerkers?

u

Wilt u proactief handelen om zaken als diefstal van goederen of diensten te voorkomen?

u

Wilt u hoge kosten besparen door nu al na te denken over de risico's die uw onderneming loopt?

Security Risk Management

Als u de bovenstaande vragen met ‘JA’ heeft beantwoord, is Security Risk Management iets voor u. Met Security Risk management vergroot u namelijk de veiligheid voor uw medewerkers en uw onderneming. Elke onderneming loopt namelijk het risico slachtoffer te worden van bijvoorbeeld diefstal, fraude of bijvoorbeeld. Door proactief te kijken naar de risico’s die uw onderneming loopt kunt u dit soort veiligheidsincidenten voorkomen en dus ook de daarbij komende schade.

Risicomanagement, zoals Security Risk Management ook wel wordt genoemd, bestaat uit een aantal stappen. De belangrijkste zijn:

1. Risico inventarisatie en identificatie: welke risico’s zouden zich kunnen voordoen en welke zijn daadwerkelijk relevant?
2. Analyseren en beoordelen van de risico’s: welke risico’s hebben de grootste kans op voorkomen en wat zijn de gevolgen als een risico zich daadwerkelijk voordoet?
3. Ontwikkelen, implementeren en testen van maatregelen: welke maatregelen moeten worden genomen om de vastgestelde risico’s te vermijden?
4. Communicatie naar uw medewerkers: om draagvlak te creëren moeten de getroffen maatregelen worden besproken met alle betrokkenen.
5. Evaluatie: Werken de maatregelen naar behoren? Hoe is het draagvlak in de organisatie? Zijn er nog risico’s die niet worden gedekt?

“VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN!”

Waarom Levent Bedrijfsrecherche?

De experts van Levent Bedrijfsrecherche hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van en ondersteunen bij Security Risk Management trajecten. Met de hulp van onze experts maakt u van uw organisatie een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en daarmee verhoogt u ook de veiligheid van uw meest waardevolle assets.

Wanneer u samen met ons een Security Risk Management traject in gaat, zullen onze experts alle kwetsbaarheden van uw organisatie in kaart brengen en analyseren. Vanwege onze brede kennis op het gebied van beveiligingsmaatregelen kunnen wij u maatregelen adviseren die passen bij uw organisatie. Hierbij houden we rekening met uw bedrijfscultuur en processen; de maatregelen moeten hier namelijk bij passen om het meest effectief te zijn. Uiteraard wegen we de kosten af tegen de baten.

Op deze manier zorgt Levent Bedrijfsrecherche er samen met u voor dat uw organisatie bestand is tegen onder andere fraude, diefstal en corruptie en bespaart u onnodige kosten in de toekomst!

Young professionals

Bij Levent Bedrijfsrecherche krijgen Young Professionals de kans om zich te ontwikkelen en ervaring op te doen bij bijvoorbeeld Security Risk Management trajecten. Samen met een van onze experts zullen zij het Security Risk Management traject oppakken en u hierin begeleiden. Door het inzetten van zowel onze meest ervaren medewerkers, als onze Young Professionals creëren wij een unieke combinatie. Deze samenwerking levert een bijzondere mix van kennis, ervaring en inzicht die wij graag voor de veiligheid van uw onderneming inzetten.

Kiest u voor Levent Bedrijfsrecherche als uw partner voor Security Risk Management? Dan geeft u de nieuwe generatie de kans om zich te ontwikkelen op persoonlijk vlak en hun kennis te vergroten op het gebied van Security Risk Management!

Interesse!

Heeft u interesse in onze dienstverlening op het gebied van Security Risk Management?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop!