Over ons

In 2006 richtte René Reijenga Levent Group B.V. op. Onderdeel daarvan is Levent Bedrijfsrecherche. René Reijenga is zijn carrière begonnen bij de politie van Amsterdam. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan in onder andere het recherchevak. In 1998 startte René zijn eigen bedrijf: Reijenga Risk Management. Vanuit daar is Levent Group B.V. ontstaan.

Levent Bedrijfsrecherche richt zich op verschillende disciplines in het security vak: screenonderzoeken, rechercheonderzoeken en Security Risk Management. Daarnaast bieden wij Young Professionals de kans om zich te ontwikkelen en kennis te maken met alle facetten van zowel het vakgebied als het bedrijf. Zij worden ingezet op projecten en onderzoeken van onze opdrachtgevers en houden zich bezig met het verder ontwikkelen van hun talenten.

Door het inzetten van zowel jarenlange ervaren medewerkers, als de nieuwe ontwikkelingen geleerd door onze Young Professionals creëren wij een unieke verzameling aan kennis die wij aan de veiligheidsbranche bieden.

Doen waar je van houdt!

Wij hechten er veel waarde aan dat al onze collega’s goed zijn in wat ze doen én met plezier naar het werk gaan. Het Japanse concept IKIGAI sluit hier op aan en is dan ook de rode draad in onze organisatie. IKIGAI staat voor het hebben van balans in je leven. Deze balans bereik je als:

Je doet waar je van houdt, waar je goed in bent, wat de wereld nodig heeft, waar je voor betaald wordt én waar je uiteindelijk van kunt leven.

In de praktijk betekent dit dat wij bij Levent Bedrijfsrecherche passie hebben voor wat we doen: een bijdrage leveren aan een veiligere wereld. Onze expertise is het adviseren en ondersteunen van onze opdrachtgevers in het weerbaar maken van hun organisatie tegen veiligheidsincidenten. Onze kennis en expertise komen het best tot uiting door onze passie en gedrevenheid voor ons vak.

Daarnaast ligt onze focus op de ontwikkeling van onze diensten en de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s. Zo zijn we dagelijks bezig met nieuwe en innovatieve projecten om onze processen te verbeteren. Naast het opdoen van nieuwe kennis en ervaringen vinden we het belangrijk dat onze collega’s zichzelf op persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Met de innovatieve ideeën en technieken die hieruit vloeien dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid van onze klanten.

Volg ons ook op Social Media:

Integriteit, kwaliteit & Inspirerend

Als Particulier onderzoeksbureau heeft Levent Bedrijfsrecherche een licentie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (POB 1041). Tevens staan wij ingeschreven bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onder het registratie nummer: m1319590. De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van wetten die het gebruik van persoonsgegevens regelen.

Wil jij samen met ons voor een veiligere wereld zorgen?

Neem dan contact met ons op, zodat we kennis kunnen maken.