Young Professionals

Young Professionals zijn onze toekomst. Wij vinden het daarom belangrijk om deze groep alle kansen te geven om een goede start te maken met hun carrière. Levent Bedrijfsrecherche investeert graag in de toekomst. Daarom hebben wij een speciaal programma opgericht waarin Young Professionals ervaring kunnen op doen in het vakgebied en tegelijkertijd hun eigen talenten ontdekken en ontwikkelen.

Bij Levent Bedrijfsrecherche werken onze net afgestudeerde collega’s aan opdrachten van onze opdrachtgevers zoals screenonderzoeken en rechercheonderzoeken. Ook krijgen ze de kans om mee te draaien in Security Risk Management trajecten.

Naast het werk voor opdrachtgevers, houden de ze zich ook bezig met hun eigen ontwikkeling. Ze doen bijvoorbeeld extra kennis op door onderzoek te doen naar actuele vraagstukken. Daarnaast krijgen ze trainingen van deskundigen uit ons netwerk. Levent Bedrijfsrecherche helpt hun talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen zodat zij deze weer kunnen inzetten voor onze opdrachtgevers. Alle opgedane ervaring neemt de Young Professional de rest van zijn/haar carrière met zich mee.

De Young Professionals van Levent Bedrijfsrecherche worden gecoacht door een ervaren professional. Daarnaast krijgen zij ook de vrijheid en het vertrouwen om eigen projecten te draaien. Wij geloven erin dat Young Professionals zich goed kunnen ontwikkelen als zij bezig zijn met de inhoud. Een snelle ontwikkeling betekent ook dat zij eerder een daadwerkelijke bijdrage kunnen leveren aan een veiligere wereld.

Door het inzetten van Young Professionals ontstaat er een bijzondere mix: de kennis en ervaring van onze experts in combinatie met de frisse blik van onze net afgestudeerde collega’s! We leren van elkaar en komen tot unieke ideeën. Een mix waar niet alleen de Levent Bedrijfsrecherche profijt van heeft maar waar ook onze opdrachtgevers de vruchten van plukken.

Volg ons ook op Social Media

    “Iedere dag is een uitdaging!”