Young Professionals

Young Professionals zijn onze toekomst. Wij vinden het daarom belangrijk om deze groep alle kansen te geven om een goede start te maken met hun carrière. Bij Levent Bedrijfsrecherche werken de Young Professionals aan opdrachten van onze opdrachtgevers zoals screenonderzoeken en rechercheonderzoeken. Ook krijgen ze de kans om mee te draaien in Security Risk Management trajecten.

Naast het werk voor opdrachtgevers, houden de Young Professionals zich ook bezig met hun eigen ontwikkeling. Ze doen bijvoorbeeld extra kennis op door onderzoek te doen naar actuele vraagstukken en krijgen trainingen van deskundigen uit ons netwerk. Levent Bedrijfsrecherche helpt de Young Professionals hun talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen zodat zij deze weer kunnen inzetten voor onze opdrachtgevers. Alle opgedane ervaring neemt de Young Professional de rest van zijn/haar carrière met zich mee.

De Young Professionals van Levent Bedrijfsrecherche worden gecoacht door een ervaren professional. Daarnaast krijgen zij ook de vrijheid en het vertrouwen om eigen projecten te draaien. Wij geloven erin om de Young Professionals op deze manier te ondersteunen zodat zij zich sneller kunnen ontwikkelen en een daadwerkelijke bijdrage kunnen leveren aan een veiligere wereld.

Door het inzetten van Young Professionals ontstaat er een bijzondere mix: de kennis en ervaring van onze experts in combinatie met de frisse blik van onze net afgestudeerde Young Professionals! Een mix waar niet alleen de Young Professionals profijt van hebben maar waar  ook Levent Bedrijfsrecherche en onze opdrachtgevers de vruchten van plukken.

Volg ons ook op Social Media

“Iedere dag is een uitdaging!”

Ben jij proactief, gedreven en gemotiveerd? Houd je van aanpakken, samenwerken en uitdagingen aangaan?
Neem dan contact op met ons en misschien ben jij straks één van onze Young Professionals!