Wij zijn Levent Bedrijfsrecherche

Uw partner in het waarborgen van integriteit, veiligheid en betrouwbaarheid binnen uw organisatie.

Neem contact opOnze diensten

Wat we doen

Wij zijn experts in screenonderzoeken, rechercheonderzoeken en Security Risk Management. Zo helpen we organisaties met een cultuur waar integer gedrag centraal staat. We bieden ook unieke kansen voor Young Professionals om een breed scala aan projecten te ervaren en hun talenten verder te ontwikkelen.

  Onze werkwijze

  Ons multidisciplinaire team, bestaande uit criminologen, veiligheidskundigen, rechercheurs en psychologen, werkt nauw samen om alle mogelijke integriteitsrisico’s te detecteren.

  Dankzij onze gecombineerde kennis en vaardigheden kunnen wij diepgaand onderzoek uitvoeren en betrouwbare inzichten leveren. Dit resulteert in een nauwkeurig beeld van de integriteit binnen uw organisatie.

   Onze geschiedenis

   Levent Bedrijfsrecherche, een onderdeel van Levent Group B.V., werd in 2006 opgericht door René Reijenga. Met een sterke achtergrond in politieonderzoek en ervaring in risicobeheer, heeft René een schat aan ervaring en kennis van de veiligheidssector opgebouwd.

    Onze visie: doen waar je van houdt!

    Bij ons staat de balans tussen passie voor ons vak en bekwaamheid centraal, volgens het Japanse concept IKIGAI.

    IKIGAI benadrukt het streven naar een leven waarin je doet waar je van houdt, waar je goed in bent, wat de wereld nodig heeft en waarvoor je wordt betaald. Wij zijn van mening dat wij de beste dienstverlening kunnen leveren als deze vier zaken in balans zijn. Daarom investeren wij in werkplezier en stimuleren wij de ontwikkeling van onze collega’s op verschillende thema’s.

    Onze passie is duidelijk: een bijdrage leveren aan een veiligere wereld.

     Diensten

     Levent helpt bedrijven sterker te maken op het gebied van integriteit. Dat doen we voordat u iemand aanneemt, maar ook bij incidenten. Daarnaast geven we trainingen waarmee u inzet op een gezonde bedrijfscultuur.

     Onze klanten

     We vertellen graag wie onze klanten zijn maar wij respecteren de privacy en vertrouwelijkheid van onze klanten. Wel hebben we met toestemming enkele annonieme quotes van onze klanten, kandidaten en experts die we met u kunnen delen.

     Bij Levent weten ze waar ze het over hebben. Ze denken met ons mee in oplossingen. Dat is heel fijn, want zo delen ze ook hun expertise met ons.

     Klant telecomsector

     HR manager

     Levent’s screeningen en rapportages zijn onmisbaar in onze besluitvorming. Levent is de perfecte partner voor het maken van de juiste keuzes!

     Klant financiële sector

     Compliance manager

     Ik heb zelf de screening van Levent ervaren voor mijn nieuwe baan. Het is geruststellend te weten dat al mijn collega’s door Levent is gescreend! 

     Kandidaat mediabedrijf

     Developer

     Een van de belangrijkste manieren om risico’s binnen een organisatie te verkleinen is door het personeel gedegen te laten screenen.

     Expert

     AIVD medewerker

     FAQ

     Natuurlijk wilt u weloverwogen beslissen over onze samenwerking. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor u verzameld. Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op.

     Wat maakt de werkwijze van Levent uniek?

     Wij zijn trots op ons multidisciplinaire team die vanuit verschillende expertises complexe vraagstukken oplost. Uit deze verschillende expertises hebben we de beste theorieën, methodes en ervaringen samengevoegd in onze werkwijze.

     Wij zien u daarnaast onze partner. Samen werken we aan uw bedrijfssucces. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en volop mogelijkheden tot maatwerk behalen wij de beste resultaten voor uw organisatie. 

     Waarom is screenen zo waardevol?

     Onze volwaardige screenonderzoeken geven u de kennis om weloverwogen beslissingen te nemen over uw nieuwe talent. Zo voorkomt u dat u achteraf voor verassingen komt te staan. Screenen draagt bij aan een veilige werkomgeving en voorkomt potentieel schadelijke incidenten zoals grensoverschrijdend gedrag, fraude en diefstal.

     Hoe draagt Levent bij aan een veilige werkomgeving?

     Een veilige werkomgeving komt voort uit verschillende inspanningen. Wij ondersteunen u hierbij door:

      

     • De integriteit en betrouwbaarheid van (toekomstig) personeel te bevestigen
     • De bewustwording omtrent integer handelen te vergroten bij uw medewerkers
     • De oorzaak en verantwoordelijken van een incident te achterhalen
     Hoe waarborgen wij de privacy van uw medewerkers?

     Het vertrouwelijk behandelen van informatie zit bij ons in de genen. Wij snappen hoe belangrijk het is dat gevoelige informatie niet de weg naar buiten vindt. Daarom hebben wij verschillende maatregelen ingevoerd om de verspreiding van informatie tegen te gaan. Ook houden wij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanuit onze vergunning ‘Particulier Onderzoeksbureau (POB)’ zijn wij ook verplicht om de privacy gedragscode te volgen.

     Meer informatie over hoe wij met uw informatie omgaan vindt u in onze privacyverklaring.

     Nieuws & blogs

     Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Levent en ons werkveld?
     Hieronder vind je de laatste artikelen.

     Zet in op integriteit

     Tijdens een kennismaking vertellen we u alles over onze unieke werkwijze. Neem contact op.

     Start met screenen

     R

     Weet wie u aanneemt

     R

     Bind uw medewerkers voor langere tijd aan u

     R

     Versterk uw bedrijfsimago

     Neem contact op

     Zet in op integriteit

     Tijdens een kennismaking vertellen we u alles over onze unieke werkwijze. Neem contact op.

     Start met screenen

     R

     Weet wie u aanneemt

     R

     Bind uw medewerkers voor langere tijd aan u

     R

     Versterk uw bedrijfsimago

     Neem contact op