Met pre employment screening vol vertrouwen de juiste persoon aannemen

 

Dat belooft onze volwaardige pre employment screening (pes). Want de verkeerde persoon aannemen, dat wil je niet. Ontdek ons aanbod aan employment screeningen.

Neem contact opOntdek meer diensten

Kies voor kennis met hoogwaardige screeningen van sollicitanten

Waarom zou u als bedrijf zomaar iemand aannemen, als u ook vol vertrouwen voor een kandidaat kunt kiezen? Een volwaardig achtergrondonderzoek door middel van een pre employment screening (pes) geeft u alle kennis om weloverwogen te beslissen over uw nieuwe talent.

  • Verklein de kans op imagoschade
  • Ga voor een bedrijfscultuur waar vertrouwen centraal staat
  • Voorkom een hoog personeelsverloop

Samen werken aan integer gedrag

Levent is een full-service specialist op het gebied van bedrijfsrecherche. Tijdens onze samenwerking helpen wij u op ieder moment aan een eerlijk beeld over een kandidaat, medewerker of situatie. Een multidisciplinair team met screeningsspecialisten en psychologen stelt ons in staat om mensen en situaties volledig te doorgronden. Zo gaan wij voor integriteit.

 

  • Hoogwaardige screeningen van sollicitanten
  • Multidisciplinair team specialisten
  • Vast partnership

Diensten

Levent helpt bedrijven sterker te maken op het gebied van integriteit. Dat doen we voordat u iemand aanneemt, maar ook bij incidenten. Daarnaast geven we trainingen waarmee u inzet op een gezonde bedrijfscultuur.

Onze klanten

We vertellen graag wie onze klanten zijn maar wij respecteren de privacy en vertrouwelijkheid van onze klanten. Wel hebben we enkele anonieme quotes van onze klanten, kandidaten en experts die we met u kunnen delen.

Bij Levent weten ze waar ze het over hebben. Ze denken met ons mee in oplossingen. Dat is heel fijn, want zo delen ze ook hun expertise met ons.

Klant telecomsector

HR manager

Levent’s screeningen en rapportages zijn onmisbaar in onze besluitvorming. Levent is de perfecte partner voor het maken van de juiste keuzes!

Klant financiële sector

Compliance manager

Ik heb zelf de screening van Levent ervaren voor mijn nieuwe baan. Het is geruststellend te weten dat al mijn collega’s door Levent is gescreend! 

Kandidaat mediabedrijf

Developer

Een van de belangrijkste manieren om risico’s binnen een organisatie te verkleinen is door het personeel gedegen te laten screenen.

Expert

AIVD medewerker

Veelgestelde vragen over pre employment screeningen

Natuurlijk wilt u weloverwogen beslissen over onze samenwerking. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor u verzameld. Heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op.

Waarom is pre employment screenen zo waardevol voor bedrijven?

Als organisatie wilt u medewerkers met hart voor de zaak. Een zorgvuldige screening van medewerkers geeft u alle kennis om weloverwogen te beslissen over de nieuwe toevoeging aan uw team. Ook creëert het binnen uw bedrijf bewustwording over integer gedrag.

Is het verplicht om medewerkers te screenen?

Voor sommige organisaties of sectoren is het verplicht om medewerkers te screenen. Dit geldt bijvoorbeeld voor financiële instellingen. Soms volgt de verplichting vanuit een certificering of omdat klanten van u eisen dat uw medewerkers zijn gescreend.

Vanuit de Arbowet is een werkgever verplicht om voor een werkomgeving te zorgen waarin u de risico’s zoals pesten, geweld, discriminatie en seksuele intimidatie voorkomt. Screenen is een middel om de veiligheid op de werkvloer te vergroten doordat u weet wie u aanneemt.

Hoe verloopt een screening?

U vraagt de screening via ons online portaal aan. Wij nemen vervolgens contact met de medewerker op. De medewerker levert via het portaal de benodigde informatie aan, waarna het onderzoek start. Na afronding van het onderzoek stellen we een uitgebreid screenrapport op. Hierbij houden we rekening met de privacy van de medewerker en vermelden we alleen relevante informatie. Nadat uw medewerker het screenrapport heeft ingezien, delen we deze met u.

Wat maakt de werkwijze van Levent uniek?

Wij zien u als onze partner. Samen werken we aan uw bedrijfssucces. Hiervoor hebben wij verschillende disciplines in huis, een unieke werkmethode ontwikkeld om snel en zorgvuldig screeningen te kunnen uitvoeren en zetten wij die extra stap door met u mee te denken over complexe maatschappelijke vraagstellingen die uw organisatie treffen.

Wij begrijpen dat elke situatie anders is. Daarom kijken wij samen met u naar de kwetsbaarheden van uw organisatie en welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Op deze manier leveren wij het maatwerk dat uw organisatie verdient.

Nieuws & blogs

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Levent en ons werkveld?
Hieronder vind je de laatste artikelen.

Zet in op integriteit

Tijdens een kennismaking vertellen we u alles over onze unieke werkwijze. Neem contact op.

Start met screenen van personeel

R

Weet wie u aanneemt

R

Bind uw medewerkers voor langere tijd aan u

R

Versterk uw bedrijfsimago

Neem contact op